Over Gezonde Tips

Gezonde Tips is een kennisplatform met focus op gezondheid en welzijn. Je vindt hier onderbouwde, heldere informatie die je kunt gebruiken om je gezondheid weer in eigen handen te nemen. We schrijven onder andere over aandoeningen, voeding, afvallen en beweging. En altijd vanuit een zo objectief mogelijk standpunt, met een kritische houding.

Het team van Gezonde Tips zet zich dagelijks in voor onze missie:

Iedereen Elke Dag Gezonder!

Wat is Gezonde Tips?

Op het internet is genoeg gezondheidsinformatie te vinden. Echter is deze informatie vaak ingewikkeld geschreven, vol moeilijke termen. Of de informatie is subjectief, gesponsord door (farmaceutische) bedrijven. Maar vaak is de informatie ook tegenstrijdig, de verschillende adviezen staan haaks op elkaar.

Op Gezonde Tips hebben we gekozen voor een andere aanpak. We publiceren onafhankelijke informatie, geschreven in heldere taal. En met de focus op praktisch gerichte tips.

Wat is Gezonde Tips NIET?

De informatie zoals gepubliceerd op Gezonde Tips is bedoelt als bron voor informatie en inspiratie. Deze informatie is echter géén vervanging voor een huisarts of medisch specialist. Gezond Tips dient enkel als medium en is geen medisch adviesbureau. Neem bij klachten of twijfels over je gezondheid altijd contact op met een huisarts of medisch specialist.